Impressie en ervaringen

DSC_6347

Ik vind het plezierig als u zich op uw gemak voelt. De massage en daarbij ons contact moet zeker en vertrouwd voelen. U moet zich dan ook volledig kunnen ontspannen.
Ik ben een professional, bezoek veel van mijn patiënten tijdens mijn dagelijkse bezigheden in het ziekenhuis en overleg veel en graag met artsen en heb veel ervaring opgedaan met het bewegingsapparaat.
We spreken helder en duidelijk met u af wat we gaan doen en wat ik voor u kan betekenen zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ervaringen:
Begin 2015 zoals eerder aangekondigd, meegewerkt aan een fantastische verwendag voor patiënten en ex-patiënten van de afdeling oncologie van het Maasziekenhuis in Beugen. Erg fijne reacties op mijn massages gekregen!! Alles was bijzonder goed geregeld!

Mijn klanten spreken:
Aan het woord Harold Koenders
Ik ken Rob al een tijdje en wist dat ik te maken had met een professional. Hij is binnen zijn dagelijkse bezigheden en werkgebied als orthopedisch adviseur zeer succesvol en zijn anatomische kennis is zeer zeker up-to-date. Rob masseert regelmatig mijn probleem gebieden rondom nek en rug.

Aan het woord Jan Gerrits, Bij Spier & Zorg ben ik met prima resultaat binnen een week van een vervelende spierblessure afgeholpen, die ik bij een trainingsrondje hardlopen had opgelopen. Ik kan weer verder met de training voor de 1/8 triatlon van Cuijk. Via Facebook van Spier & Zorg.

 

 

 

Massagepraktijk voor sport- en wellness massage, tapen en bandages kinesio tape, vervolg op fysiotherapie.