Welkom bij Spier & Zorg

dagelijks leven

Het wordt wel eens vergeten maar ons eigen lichaam is het belangrijkste instrument dat we hebben. Het vervoert ons, het zorgt er voor dat we in onze vrije tijd en tijdens werk van alles kunnen doen. Het zorg er ook voor dat we kunnen communiceren met de wereld om ons heen. Om goed te kunnen blijven functioneren is het belangrijk goed om te gaan met ons lichaam. Verstandig eten en drinken, op tijd rust inbouwen, “luisteren” naar ons lichaam en in ieder geval regelmatig bewegen helpt natuurlijk al veel.
U kunt een massage zien als een onderdeel om uw lichaam in goede conditie te helpen houden. Sporters kunnen een regelmatige massage onderdeel laten uitmaken van hun trainingsschema. En men hoeft echt geen topsporter te zijn! Ook mensen die in hun vrije tijd, tijdens recreatief sporten/bewegen of in werktijd hun lichaam regelmatig zwaar belasten hebben baat bij een massage. Daarnaast kan een massage rustgevend werken bij stress gerelateerde klachten. Gun u zelf dus eens een massage tijdens of na een drukke werkweek om weer nieuwe energie op te doen.

Op het goede moment en op de juiste wijze uitgevoerd, kan er met een massage niets fout gedaan worden. Daar kunt u gerust op zijn.
Bij Spier & Zorg wordt u deskundig geholpen in een rustige vertrouwde omgeving.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak mail of bel dan gerust.
Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in de praktijk van        Spier & Zorg!

 

 

 

Massagepraktijk voor sport- en wellness massage, tapen en bandages kinesio tape, vervolg op fysiotherapie.