Over uw masseur

Rob bewerkt (19)kopie

Mag ik mij voorstellen?

Mijn naam is Rob van Es, ik ben eigenaar van Spier & Zorg. Al geruime tijd ben ik sportmasseur geregistreerd en gecertificeerd bij het Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs kortweg NGS. Om mijn licentie geldig te houden en mijn kennis en kunde op gedegen niveau te houden volg ik door het NGS erkende bijscholing en cursussen. Voor nog beter inzicht en om mijn behandeling goed te kunnen onderbouwen heb ik de cursus blessure preventie gevolgd.

Sinds 2015 heb ik een massagepraktijk aan huis. Hier kunt u terecht voor o.a. een sport- of een wellnessmassage. Maar ook voor tapen.

Mijn interesse in de (sport-) massage vloeit onder andere voort uit mijn dagelijks werk. Tijdens dit werk ben ik werkzaam op het snijvlak van mens en techniek. Hier voorzie ik, als orthopedisch technisch adviseur (sinds 1990), mensen van kunst- en hulpmiddelen. Dit zijn kortweg beenprothese en orthesen (beugels, korsetten, et cetera). Mijn interesse in de mens, het menselijk lichaam en bijbehorende problematiek mag duidelijk zijn. Door mijn beroep had ik al een brede kennis van de anatomie van het menselijk lichaam. Kennis die vanzelf sprekend ook in de massagepraktijk nodig is. Ook mijn ervaring met het werken met mensen met een lichamelijke beperking of blessure komt in de massagepraktijk van pas. Het werk als (sport-) masseur geeft mij de mogelijkheid om meer met het lichaam zelf bezig te zijn. Het mag duidelijk zijn dat werken op beide vlakken mijn veel voldoening geeft.

De afgelopen jaren heb ik o.a. gemasseerd bij, natuurlijk, de Nijmeegse Vierdaagse, de RoPaRun, voetbal, de verwendag voor patiënten met kanker in het Maasziekenhuis Pantein, de Kennedymars…..

Heeft u interesse in het aanbod van mijn praktijk maak dan snel een afspraak. Voor de openingstijden en tarieven, zie de bijbehorende tab.

Met vriendelijke groet,

Rob van Es

Spier & Zorg

Massagepraktijk voor sport- en wellness massage, tapen en bandages kinesio tape, vervolg op fysiotherapie.